Allereerst zal ik mij even voorstellen: ik ben Bianca Holvast-Laan en heb na de geboorte van onze tweede dochter de diagnose reumatische artritis gekregen. Sindsdien is het een gevecht, maar ook zeker een avontuur geworden hoe ik met de ziekte kan omgaan.

Ik probeer naast de reguliere medicijnen ook andere middelen in te zetten om mijn leven aangenamer te maken en ben zelfs bijna 2 jaar zonder medicijnen geweest. Hierover vertel ik heel graag meer op mijn blog http://reumaenzondermedicijnen.blogspot.nl/

Zondag 18 september was daar onze reumawandeling om het leven te vieren en reuma een gezicht te geven.

Jolanda van de wandelgroep “Klaar mee- Loop mee” en ik van “Blij Gewicht” hebben heel wat voorbereidingen gehad: ruimte regelen, vrijwilligers zoeken, sponsors regelen, routes uitzetten, Gemeente inlichten, alle kranten persberichten gestuurd en veel verkeer op social media om wandelaars te prikkelen.

Het was een prachtige dag met mooi weer en hele enthousiaste wandelaars!
Er waren rond de 50 wandelaars,waarvan een aantal de 14 km hebben gelopen en de rest inclusief een hondje de 6 km.

Dankzij de wandelaars, de sponsors en een aantal hele gulle gevers van Ice4life, hebben we 573 euro opgehaald.

Bianca img_3095
img_3373 img_3125
img_3124

Met dank aan Bianca Holvast, gepubliceerd 13-10-2016