Vacature medewerker receptie

Koptelefoon, toetsenbord en andere dingen voor op de receptie

Ieder(in) is per direct op zoek naar een parttime medewerker receptie (m/v).
Wij nodigen vooral kandidaten met een beperking
uit te reageren. Reageren kan tot 8 augustus.

De medewerkers van Ieder(in) worden ondersteund door de afdeling bedrijfsvoering, hieronder valt ook de receptie. Voor deze afdeling is Ieder(in) op zoek naar een nieuwe:

                         Medewerker receptie (m/v) voor 20-24 uur per week

Wat ga je doen
Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van de organisatie en treed je op als gastvrouw/-heer. Je ontvangt bezoekers en verwijst ze naar de juiste plek. Je bent verantwoordelijk voor het goed doorverbinden van inkomende gesprekken of je handelt de gesprekken zelf af.

Je faciliteert vergaderingen, zoals het boeken en gereedmaken van vergaderruimtes inclusief catering en het – op verzoek – klaarzetten van presentatiemiddelen. Je beheert de kantoorvoorraad, verwerkt diverse interne (technische) storingen en coördineert en verzorgt de inkomende post.

Daarnaast ondersteun je het secretariaat, de projectondersteuners en doe je overig (licht) secretarieel en administratief werk.

Wat wij vragen

  • Opleiding op MBO niveau en/of relevante werkervaring;
  • Representatief;
  • Vriendelijk en gastvrij;
  • Behulpzaam en klantgericht;
  • Goede luister- en gespreksvaardigheden;
  • Flexibiliteit.

Wat wij bieden
Ieder(in) kent een informele sfeer, waar veel ruimte is voor individuele ontwikkeling. Er wordt gewerkt in een maatschappelijk relevant en boeiend speelveld. Ieder(in) volgt de CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening. Inschaling vindt plaats in schaal 5 en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het pensioen is ondergebracht bij PFZW. Het betreft vooralsnog een functie voor een jaar.

Reageren
Interesse in deze functie? Stuur dan voor 8 augustus 2016 je sollicitatiebrief met CV naar vacatures@iederin.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Pien Haruna, directiesecretaresse, telefoon 030 720 00 00.

Vooral kandidaten met een beperking worden uitgenodigd om te solliciteren. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

 Over Ieder(in)
Ieder(in) is de netwerkorganisatie van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Tweehonderdvijftig organisaties zijn bij ons aangesloten. Ieder(in) is daarmee het grootste netwerk in Nederland voor mensen met een beperking of chronische ziekte. We behartigen de belangen van meer dan twee miljoen mensen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.