Op maandag 12 oktober 2015, Wereld Reumadag, vindt een informatieavond plaats over leven met reumatoïde artritis (RA). Deze informatieavond is bedoeld voor alle mensen met RA en hun naasten. U bent van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen.

Wat houdt het ziektebeeld RA in en welke ondersteuning krijgt u bij het leven met deze chronische ziekte? Welke soorten medicatie worden ingezet en hoe ziet de behandeling er op lange termijn uit? Voor welke keuzes komt u te staan in het dagelijks leven? Wat betekent deze ziekte voor uw naasten? Antwoorden op deze en uw eigen vragen krijgt u tijdens de informatieavond ‘Aandacht voor uw reumatoïde artritis’.

De informatieavond wordt georganiseerd door ReumaZorg Nederland in samenwerking met het Amsterdam Rheumatology & immunology Center (ARC) en AbbVie. Het ARC is een samenwerkingsverband tussen de afdelingen Reumatologie van het AMC, Reade en VUmc. AbbVie is een jong biofarmaceutisch bedrijf.

Locatie: de informatiebijeenkomst vindt plaats in het Auditorium van Reade, Dr. Jan van Breemenstraat 2, 1056 AB Amsterdam. Meer praktische informatie ontvangt u na uw aanmelding.

Aanmelden kan kosteloos via: www.aandachtvooruwreuma.nl